Valdemar Pustelnik

Komiker, ordstyrer, konferencier

Mikael Javling - en schauvenistisk terminator fra 1950

Man kan mene meget om Helle Thorning-Schmidt tid i dansk politik. Om hendes politiske prioriteringer, om de reformer hun var ansvarlig for og for hendes lederskab som statsminister.
Der var forbavsende mange beslutninger, som hverken højre eller venstre side af det politiske spektrum var enige i, hvilket i sig selv var lidt imponerende. Men...

Den afskudssalut som Mikael Jalving giver HTS i dette indlæg i Jyllands Posten, er efter min mening under al værdighed.
At en voksen mand vil være sig bekendt at omtale en voksen kvinde med ord som Finke, Dukkelise, Dukkebarn, Hellepigen og Madammen siger alt om hans menneskelige og intellektuelle kapacitet, og absolut INTET om Helle Thorning-Schmidts.
Og gad vide om hun får tid til at se sine børn i sit nye krævende arbejde... Seriøst? Et det her en sketch?

Jeg må minde om, at Mikael Jalving er et rigtigt menneske - ikke en schauvenist-robot sendt tilbage fra 1950erne. Han findes.

Men burde han det? Og får han set sine egne børn, mens han skriver det her vås? Eller har han en kone med curler i håret og en mund som hun hellere må vare, for det ved hun ikke en skid om.

At JP lade den slags idiotisk pladder være en del af deres publikationer, er skammeligt og det værste de nogensinde har udgivet. (Ah... måske ikke helt det værste. Men alligvel.)

 

Her